Podovi Nastilki Logo

Добре дошли!

Products

В секция "Продукти" настилките са разделени по категории и подкатегории. Категориите обобщават настилките според техните най-общи свойства, а подкатегориите включват покрития с еднакви свойства и, често, с еднакви цени, различаващи се по външен вид. Регистрирайте се за да откриете много допълнителна информация като технически данни, инструкции за монтаж, почистване и поддръжка, подготовка на основата и други.

Разгледайте "Продукти"

Area of use

В секция "Области на приложение" настилките са разделени според тяхното предназначение и област на приложение. Можете да изберете вида на сградата и да намерите настилки за различните типове помещения в тях, така както са препоръчани и класифицирани от производителите. Регистрираните потребители отново получават достъп до допълнителна информация за настилките.

Разгледайте "Области на приложение"

Projects

В секция "Проекти" можете да търсите настилки, като разгледате голямото разнообразие от изпълнени от нас обекти, разделени по типове проекти. Това е добър начин да изберете настилки, съобразявайки се с добрите строителни практики. Също така може да разгледате и огромната ни база от снимков материал. Това ще Ви даде допълнителен поглед върху това как биха изглеждали настилките монтирани във Вашия обект.

Разгледайте "Проекти"

Разгледайте:

За нас

Подови настилки ООД е една от най-старите фирми в бранша, специализирана в изпълнението на подови покрития и и системи, изключително за нуждите на корпоративния пазар.
Предлагаме и предоставяме на клиентите си професионални консултации, проектиране, доставка, монтаж и полагане на настилки за административни и офис сгради, болници, училища, хотели, ресторанти, магазини, спортни площадки и комплекси. Продуктовата ни гама включва огромно разнообразие от мокети и мокетени плочи, линолеум, хетерогенни и хомогенни PVC /винилови/ настилки, каучукови настилки, изкуствени треви, акрилни спортни системи и ударопоглъщащи настилки за детски площадки. Клиентите ни имат възможността да се радват на качество на световно ниво, благодарение на избраните ни партньори, между които изпъкват Forbo, Parador, Modulyss, Vorwerk, Axminster, Emco, Juta, Polat, Andac, Grabo.
Нашият екип от специалисти е винаги готов да намери подходящото решение за Вашия проект.

Блог

Каучукови настилки Nora

Разгледайте нашите нови предложения - каучуковите настилки на Nora - Германия тук.

прочети още...

Нови продукти

Входни изтривалки HD60

Изтривалките от серията HD60 са специално разработени за входни области с тежък до екстремен трафик - офис сгради, болници, супермаркети, молове,...

прочети още...

Тема на броя

Настилки за физкултурни салони

На пазара се предлага огромно разнообразие от настилки, подходящи за физкултурни салони. Най-общо казано те следва да бъдат високоизносоустойчиви,...

прочети още...

Промоции

Тристлоен паркет Parador, колекция Promo

Цвят: дъб

Размери: 2200×185×11,5 мм

Дебелина: 11,5 мм

 

 

Цена: 72.00 лева/ кв.м. с ДДС

прочети още...
PVC настилка Forbo

Този месец предлагаме на промоционална цена следния продукт: Хетерогенна винилова настилка Forbo, колекция Novilux Natura, арт. номер 2885.

Обща...

прочети още...