Podovi Nastilki Logo

Как да изберем подходящата настилка

За регистрирани потребители тази секция дава достъп до огромна база от информация за настилките, тяхното проложение, ценови листи, начин на монтаж, подготовка на основата, технически характеристики и много други...

Ако се затруднявате при избора на подходяща настилка, в тази секция може да намерите най- доброто решение, в зависимост от предназначението на помещението.

Областите на приложение са разделени на няколко категории, като във всяка от тях ще откриете най- често срещаните типове помещения.

Ще намерите и най- общите изисквания, относно настилка, наложени от конкретното помещение. Възможно е Вашето помещение, поради неговата специфика, да наложи и други изисквания, свързани с настилката.

Естествените настилки от дърво са чудесно решение в случай че търсите по-висок комфорт и лукс. Подходящи са за дома, както и луксозни кабинети и заседателни зали. Препоръчваме Ви: многослойните паркети на Parador, орнаментните паркети и фризове на Berti.

Ламинираните подови настилки на Paradоr са практични и лесни за поддръжка и същевременно да създават уют и топлина като дърво. Намират приложение в домашната област.

Виниловите настилки Forbo са подходящи за обществената и промишлената области на приложение със средна, силна и екстремна натовареност. Изключително подходящи са за офис и търговски центрове с директен контакт от улицата, здравни заведения, училища и детски градини, фитнеси, автогари, аптеки, болници, заведения за обществено хранене, помещения, в които има производство на леката промишленост, шивашки цехове, складови помещения и т.н.

Forbo Flooring е световен лидер в линолеума с приблизителен пазарен дял в света от 60%. Големият цветови избор е вдъхновен от различните нации и култури по света. Използва се в офиси, болници, училища и обществени сгради.

Мокетените настилки (рула и плочи) намират широко приложение в офисни помещения и хотели, коридори и заседателни зали. Те създават подходяща среда за работа с завишени шумозаглушаващи свойства.

Разнообразието в спортните настилки и изкуствените треви се обуславя от спецификата на всеки спорт и начина на използване на спортната площадка. Във връзка с националната програма "Спорт в училище", при нас ще откриете няколко типа вътрешни спортни настилки. Вече изпълнихме множество физкултурни салони и училищни площадки в София и страната.

Независимо дали говорим за дома, офиса или магазина, от особена важност е защитата на входната област от внасянето на замърсявания. Чрез изтривалките на Andac и Emco можете да постигнете ефективно почистване чрез оформянето на различни зони, съобразявайки се със спецификата на всеки отделен обект.