Podovi Nastilki Logo

Welcome!

В секция "Продукти" настилките са разделени по категории и подкатегории. Категориите обобщават настилките според техните най-общи свойства, а подкатегориите включват покрития с еднакви свойства и, често, с еднакви цени, различаващи се по външен вид. Регистрирайте се за да откриете много допълнителна информация като технически данни, инструкции за монтаж, почистване и поддръжка, подготовка на основата и други.

See "Products"

В секция "Области на приложение" настилките са разделени според тяхното предназначение и област на приложение. Можете да изберете вида на сградата и да намерите настилки за различните типове помещения в тях, така както са препоръчани и класифицирани от производителите. Регистрираните потребители отново получават достъп до допълнителна информация за настилките.

See "Areas of use"

В секция "Проекти" можете да търсите настилки, като разгледате голямото разнообразие от изпълнени от нас обекти, разделени по типове проекти. Това е добър начин да изберете настилки, съобразявайки се с добрите строителни практики. Също така може да разгледате и огромната ни база от снимков материал. Това ще Ви даде допълнителен поглед върху това как биха изглеждали настилките монтирани във Вашия обект.

See "Projects"

Information:

За нас

Подови настилки ООД е една от най-старите фирми в бранша, специализирана в изпълнението на подови покрития и и системи, изключително за нуждите на корпоративния пазар.
Предлагаме и предоставяме на клиентите си професионални консултации, проектиране, доставка, монтаж и полагане на настилки за административни и офис сгради, болници, училища, хотели, ресторанти, магазини, спортни площадки и комплекси. Продуктовата ни гама включва огромно разнообразие от мокети и мокетени плочи, линолеум, хетерогенни и хомогенни PVC /винилови/ настилки, каучукови настилки, изкуствени треви, акрилни спортни системи и ударопоглъщащи настилки за детски площадки. Клиентите ни имат възможността да се радват на качество на световно ниво, благодарение на избраните ни партньори, между които изпъкват Forbo, Parador, Modulyss, Vorwerk, Axminster, Emco, Juta, Polat, Andac, Grabo.
Нашият екип от специалисти е винаги готов да намери подходящото решение за Вашия проект.

Блог

Капачки за Бъдеще

Скъпи приятели, колеги и партньори, включихме се в благотворителната инициатива на Капачки за Бъдеще за събирането на чисти опаковки от пластмаса,...

Read more

Нови продукти

Carpet doormats - Dust stop

Dear colleagues and partners, we have the pleasure to inform you, that after 20th of June we will have on stock carpet doormats Dust stop - roll type...

Read more

Предложения за работа

Търговец - корпоративни клиенти

Търсите ли своето ново работно място, където да бъдете оценен вашия опит в търговията? - Кандидатствайте при нас.

Фирма Подови настилки ПРО ООД търси...

Read more

Промоции

Carpet doormats - Dust stop

Dear colleagues and partners, we have the pleasure to inform you, that after 20th of June we will have on stock carpet doormats Dust stop - roll type...

Read more
Тристлоен паркет Parador, колекция Promo

Цвят: дъб

Размери: 2200×185×11,5 мм

Дебелина: 11,5 мм

 

 

Цена: 72.00 лева/ кв.м. с ДДС

Read more