Podovi Nastilki Logo

Външни декоративни настилки

Иновативни, противоподхлъзващи, устойчиви на атмосферни влияния, с възможност за създаване на уникален външен вид, според изискаванията на клиента, това са новите външни декоративни настилки Grainfloor на гръцката фирма Polat.


Настилката е подходяща за тротоари и алеи, паркови пространства, около басейни, пешеходни зони и др., създавайки сигурна и здрава противоподхлъзваща повърност, без "изненадите" на тротоарните плочки.

Състои се от четири компонента, които се смесват и нанасят на място. Изключително устойчива на атмосферни влияния. Не се нуждае от поддръжка. Рампите за инвалиди се оформят лесно.

В състава на настилката влизат оцветени камъчета и/или мраморни частици, химически добавки и подобрители, пигменти, специални кварцови агрегати, фибри, цимент и др. Чрез нанасянето на специално защитно лаково покритие се постига запълването на порите и предотвратяване на проникването на вода. Предлага се в два варианта - Grainfloor и Grainfloor Fine.

Благодарение на огромния брой цветове, в които се предлага, както и възможността за използване на различни по цвят и големина камъчета, може да създадете уникална и неповторима настилка.