Podovi Nastilki Logo

Училищните физкултурни салони

Спортът в наши дни е не само полезно занимание, но и необходимост за съхранението на духа и здравето на всеки от нас. Той е от крещяща нужда за младите и започва от училищния салон. Именно той се явява превенция срещу тютюнопушенето и употребата на алкохол и наркотици. В него подрастващите преодоляват стреса на ежедневието и недостатъчната двигателна активност, водещи до осезаемата тенденция към затлъстяване и заболявания. Това налага предприемането на спешни мерки, сред които е наличието на модернизирана спортна база в училищата, както и създаване на условия за пълноценното й използване.

 


Като правило старите физкултурни салони са с изпочупени уреди и изгнило дюшеме. Колкото и да Ви се иска да намалите работата и да спесите пари, ако ще подменяте настилката, се налага да махнете старата.

Много лесно би било, ако съществуваше само едно решение, свързано с настилките във физкултурните салони. Такова обаче не съществува, имате минимум 3 варианта на настилки и всичко зависи от спецификата на залата, а не на последно място и от цената.

В този брой на нашият бюлетин ще Ви запознаем с две от нашите предложения за настилка за физкултурни салони, а именно:

1. Винилова спортна настилка Graboplast Elite 60 - вътрешна винилова спортна настилка за градските зали, гимнастически и училищни салони, която осигурява оптимално сцепление чрез специфичния си релеф. Пяната използвана в основата на настилката предлага оптимална комбинация от спортни функции и такива, осигуряващи безопасността на играчите. Подсиленият със стъклени нишки среден слой осигурява добра пространствена устойчивост на продукта.

2. Винилова спортна настилка Graboplaast Gymfit 44 - вътрешна винилова настилка за фитнес зали или училища, с релефна повърхност и в две разновидности – в един цвят или с дървесни мотиви. Подсилването със стъклени нишки осигурява добра пространствена стабилност на продукта.