Podovi Nastilki Logo

Ламинат със собствен дизайн!

Искате Вашето помещение да бъде уникални и неповторими. Искате настилка, съобразена с Вашата индивидуалност и стил. Но, обикаляйки магазините попадате на едни и същи декори. Не се отчайвайте, при нас ще намерите това, което търсите - ламинат със собствен дизайн. Без ограничения в дизайна, всичко каквото Ви хрумне може да бъде декор на ламината - цветя, животни, коли, пейзажи, дори и Вашата собствена снимка от сватбата.


До скоро бе немислимо производството на специални продукти с дизайн на клиента. Ако изобщо е било възможно, то минималното количество за поръчка беше 4000,00 кв.м от декор. PARADOR намери решение на този въпрос чрез системата ARTPrint, при която освен собствен дизайн, се постига изключителна прецизност при изработката на ламелите. Като пример можем да покажем, че вече са направени опити с образи като Мона Лиза и резултатите са фантастични. Ограничение в избора на дизайн е само въображението на дизайнерите.

Като допълнение, освен красиви, подовете трябва да са здрави. ArtPrint ще се произвежда на изключително качествени носещи плочи, което прави употребата им в обществена област напълно приложима. Заякчаването на горния слой се постига с нано-технологията и допълнителни обработки, които са производствена тайна. Благодарение на тези технологии, ARTPrint ще се произвежда в клас 32 и по заявка в клас 34, което го прави подходящ за полагане в силно и екстремно натоварени обществени области. Най-приятното от всичко, е че минималното количество за производство на този продукт е 100,00 кв.м.