Podovi Nastilki Logo

Конферентните зали - стил, лукс и удобство

Сигурно всекидневно Ви се случва да приемате гости и бизнес партньори, а не винаги е удачно да ги приемате в кабинeта си. Понякога е наложително да каните гостите си в конферентната зала, къдете удобството и комфорта съвсем не са без значение. Понякога трябва да демонстрирате повече лукс, стил и уникалност. Обърнете повече внимание на детайлите и превърнете идеите си в реалност. В днешно време има богато разнообразие от мебели, всякакви аксесоари и настилки. Ние ще говорим само за настилките.

 


В повечето случаи се търси комфорт, шумозаглушаващи свойства, дизайн и качество. Затова предпочитани настилки са мокетените плочи и мокетите на рола. Когато става въпрос обаче за цена, евтините мокети не притежават горепосочените качества. Те, освен външен вид, който се запазва само през първия месец, други качества нямат. По- добре да похарчите повече пари за качествена настилка, отколкото да подменяте често евтината.

Предпочитано решение са мокетените плочи поради вече изброените по-горе качества. Освен това подмяната на една или повече замърсени или повредени плочи е лесна и бърза, дори и ако имате важна делова среща след 15 минути в залата. Всичко което трябва да направите е да махнете плочите, които не са трайно залепени за пода, и да сложите новите. Мокетените плочи са подходящи за монтаж, както върху предварително подготвена равна основа, така и върху двоен под. Монтират се без трайно залепване за основата, така че при нужда кабелните системи под двойния под да се ревизират или да се извършва подмяна или почистване на настилката. Дават възможност за комбинация между цветове и направа на индивидуални дизайни. Тези настилки притежават необходимите сертификати за трудногоримост и димоотделяне. Те са с висока износоустойчивост и устойчивост на мебелни колелца. На пазара се предлага голямо разнообразие от мокетени плочи - различни дебелини, гъстота на нишката и др. А за цветовото разнообразие да не говорим. Винаги обаче трябва да се подбира внимателно и да не се подлъгвате по цената, тъй като се предлагат плочи, подходящи за домашна област, като много подходящи за натоварени офис помещения.

Друга възможност е полагането на мокет на рола. В зависимост от търсенето на конкретно решение, съставът на мокета стандартно може да бъде вълна, РА и/или РР. Мокетите създават изключителен комфорт, а ако предпочетете вълнените мокети това ще даде малко повече лукс на заседателната Ви зала. Много от мокетите могат да бъдат със специален дизайн, за да придадете индивидуалност на помещението.