Podovi Nastilki Logo

Масивен паркет Parador Trendtime

С масивните паркети от колекцията Trendtime, от PARADOR не оставят какво повече да бъде желано по отношение на ексклузивни материали и съвременен дизайн. Настилките в колекцията Trendtime пресъздават най-новите тенденции в света на обзавеждането - включващи всичко, от Миланският мебелен панаир до отличителната елегантност - с използване на масивно дърво.


Резултатът: Пленителният външен вид и неконвенционалните стилистични характеристики правят продуктите от колекцията Trendtime авангардът на масивните паркети. Колекцията Trendtime позволява на съвременните стилове в обзавеждането да оживеят експресивно, както и настилкте да станат белег на добрият живот. Нека се фокусираме на отделните продукти.

Колекциите Trendtime 1 и Trendtime 2 са с дебелина от 16мм, което ги прави подходящи при реновиране и ново строителство, като в същото време позволяват и всякакви видове дизайнерски решения. Главната атракция - Trendtime 1 и Trendtime 2 могат също да бъдат наредени в комбинация, което създава една изключителна шарка. 

Новият шато формат на паркетините в Trendtime 6, от друга страна, е ярък пример за опита на PARADOR в сектора на масивните паркети: с тяхната дължина от 3.50 метра, ширина 25 см и дебелина 30 милиметра, те са връхната точка в гамата от масивни паркети на PARADOR. От друга страна от PARADOR са измислили истинска иновация с изключителния многопластов изглед, разработен в духа на модерния индустриален дизайн.

Но не само дизайна прави масивните паркети PARADOR Trendtime толкова уникални. Високите стандарти за качество и изработка, типични за PARADOR, също се взимат под внимание. Що се отнася до функционалност, масивните паркети от Trendtime 1 и 2 впечатляват с иновативната си AUTOMATIC-CLICK система по дългата страна, докато Trendtime 6 е с класическа система за монтаж. Широка гама от дървесини в различни формати превръща проектирането на изтънчени подове в истинско преживяване и открива нови възможности дори пред необичайните дизайнерски изисквания. С масивните паркети Trendtime, PARADOR Ви улесняват да се похвалите със съвременна мебелировка в автентичен стил. За доста дълго време.