Podovi Nastilki Logo

Трислойни паркети PARADOR

С трислойните паркети PARADOR можете да създадете свой собствен индивидуален стил. В тях се съчетават отлично естествените дървесини с голям обхват на творческите възможности. С трислойните паркети PARADOR не само може да проектирате Вашето жизнено пространство изцяло според собствения си вкус, но също така да придадете и луксозни нюанси: с красотата на истинското дърво, неговата натуралност и изключителност, подбора на изящните дървесини, най-високото качество на изработка и естествения им вид. От близо погледнато обаче, необходим е изключително голям опит за обработката на дървесината и то по оптимален начин, за постигането на тези цели.

 


Освен традиционите методи като рязане, сушене и сортиране, модерните трислойни паркети изискват допълнителни технически умения от експертите на PARADOR. Завършващите процеси като термична обработка, опушване и др. също трябва да се овладеят. Перфектната изработка е очевидна, но не винаги видима, като например различните сглобки, които правят монтажа детска игра и гарантират изключителна здравина. Заедно с осигурената стабилност на размерите в трислойната структура на паркета, всички трислойни паркети са известни с изключително дълъгия си живот.

Множество технически нововъведения, като например ProAir системата за подобряване на качеството на въздуха в затворени помещения, превръщат този паркет в истински качествен продукт. Всички стандарти, които могат да се приложат към този първокачествен трислоен паркет, ще бъдат покрити, той ще се справи с всички предизвикателства, които трябва да понесе като модерна подова настилка, както и ще предложи най-новите дизайнерски решения.