Podovi Nastilki Logo

Ламинат PARADOR, колекция Classic

Ламинатите от серията Classic на PARADOR са първият и най-добър избор за всички онези, които искат да обзаведат домовете си в хармония с класическите стандарти и не се вълнуват от постоянно сменящите се модерни течения.


Ламинатите от серията Classic, както подсказва името им, са класиката на PARADOR. Те се отличават с изискан вид и с едно докосване до луксозната елегантност. Колекцията предлага различни качества за различни области на употреба и може да бъде красиво комбинирана, както с класически, така и с модерни елементи.

Продуктите в колекцията Classic 1030 са с дебелина 7 мм и гаранция 3 години при приложение в средно натоварени търговски области и 12 години при приложение в домашна обстановка. 

Продуктите в колекцията Classic 1040 са с дебелина 7 мм и гаранция 5 години при приложение в търговски области и 15 години при приложение в домашна обстановка.

Продуктите в колекцията Classic 1050 са с дебелина 8 мм и гаранция 5 години при приложение в търговски области и 20 години при приложение в домашна обстановка.

Продуктите в колекцията Classic 1060 са с дебелина 9 мм и гаранция 10 години при приложение в търговски области и 25 години при приложение в домашна обстановка. Притежават и антистатичен ефект.