Podovi Nastilki Logo

Линолеум Forbo Walton

Walton - едноцветни и естествени настилки, специално създадени за интериори, чиито дизайн диктува стилен, опростен вид и усещане. Walton е наличен в две различни повърхностни структури, както и в структура, наподобяваща крокодилска кожа. Продуктът носи името на Фредерик Уолтън, произвел първият линолеум през далечната 1863 г.


Walton Uni - Осигурява идеална основа за зашеметяващи цветови комбиации. Uni се състои от 6 едноцветни настилки, които създават естествен и изчистен изглед. Красив по свой собствен начин – Uni също е перфектен и като база за зашеметяващи комбинации с други интериорни цветове.

Walton Cirrus - Създадена, за да допълни колекцията Uni, Cirrus носи лек мраморен ефект, създаващ изтънчени, но изненадващи комбинации. Cirrus е перфектно допълнение към другите подови настилки на фирмата Forbo, фино добавяйки по още нещо към всеки интериор. Въпреки, че първоначално бил проектиран за комбинации с настилките в колекцията Walton Uni, няма никакъв проблем да го комбинирате и с кой да е друг линолеум. Cirrus е наличен в шест ясно изразени акцентирани цвята.

Walton Crocodile - Със своята крокодилска структура това е една уникална настилка - перфектна за всички, които търсят ексклузивен вид и усещане. Crocodile е наистина нещо изключително. Специалният релеф не само изглежда и се усеща ексклузивно, но и играейки си със светлината създава и изразителна текстура. Crocodile изглежда особено добре в комбинация с една или повече други разцветки линолеум и е наличен в четири натурални наподобяващи кожа цвята.