Podovi Nastilki Logo

Изкуствени спортни треви Juta

Изкуствените треви JutaGrass – Чехия са подходящи за тенис, минифутбол, футбол, хокей, ръгби и др. Изкуствените треви на JutaGrass съчетават високата износоустойчивост, противоподхлъзващи свойства, отличен отскок и равномерно движение на топката, с възможността за лесна и евтина поддръжка.

 


Всеки вид изкуствена трева отговаря на специфичните изисквания на конкретния вид спорт. Продуктите на JutaGrass отговарят на изискванията и стандартите, търсени от международните спортни федерации. JutaGrass не се ограничават само до производството и предлагането на пазара на изкуствени спортни треви, но също така предлагат съвети и помощ при избора на конкретен тип продукти, начините на монтаж и полагане, подготовка на основата, поддръжка и други.

Изкуствените треви не се нуждаят от специална поддръжка, което значително снижава експлоатационните разходи, погледнато в един по-дълъг период от време. По състав тревата е полиетилен и може да се употребява целогодишно, тъй като не се влияе от климатичните условия. Изкуствената трева JutaGrass е необходимо да бъде монтирана върху предварително подготвена основа – бетон, асфалт или дренаж. Изискванията за основата са – суха, здрава, равна основа с предварително зададени наклони. Разчертаването на игрището се извършва с различен цвят трева/бял или жълт/, което позволява на игрището да запази първоначалните си очертания, независимо от атмосферните влияния и броя часове на игра върху него.