Podovi Nastilki Logo

Двойни подове Quattro Pavimente

Двойните подове са подходящи за прилагане в компютърни зали и телефонни централи, в индустриални и работни помещения, за офиси, училища и др. Двойният под е сред най-модерните и най- ефективните продукти, използвани от архитектите и строителите във всички видове стрителни обекти - офис сгради, медицински центрове, болници, училища, хотели, мотели, търговски центрове и т.н.

 


Фирма Quattro Pavimente Tehnice произвежда двойни подове, които осигуряват функционалност, гъвкавост и са подходящи за помещения със слабо, средно и високо натоварване.

Стандартния панел е от ПДЧ с дебелина 38 мм. Размера на плочите е 60х60 см. Черният страничен кант е пластичен, самозагасващ в условията на пожар и не скърца при триене. От долната страна плочата е каширана с 0,05 мм алуминиево фолио, което създава бариера както за огън, така и за влага. Горната повърхност може да бъде различна – алуминиева (при мокет на плочи), ламинирани листове, винилова настилка, линолеум, паркет, гранитогрес и т.н. Конструкцията върху която се полагат плочите се състои от регулируеми по височина стоманени крачета с полиетиленови капачета за по-точно фиксиране.

Предимства на двойния под:

1.Улеснява и осигурява незабавен достъп до различните инсталации, разположени под него.

2. Улеснява монтажа на различните инсталации и разположението им под него.

3. Идеални за монтаж както в нови сгради, така и при реконструкция и модернизиране на стари сгради.

4. Високо износоустойчиви, издръжливи на натоварване, драскотини, антистатични, пожароустойчиви. 

5. Двойните подове често биват с фабрично нанесено горно покритие -  PVC настилки, гранитогрес, мрамор, линолеум и др.