Podovi Nastilki Logo

Трислойни паркети Parador Classic

Трислойните паркети от колекцията Classic са, както подсказва името им, класиката на PARADOR. Характеризират се със своя изискан и неостаряващ вид, с нотка на луксозна елегантност. Фактът, че настилките от колеция Classic са подходящи в комбинация с толкова много стилове и идеално подчертават индивидуалното обзавеждане, без значение традиционно или класическо, се дължи на големия креативен обхват в продуктите на PARADOR и огромното количество идеи, в главите на дизайнерите им.

 


Без значение дали wideplank или block - които също идват с изчистения завършек Fineline - трислойните паркети на PARADOR правят пода една твърда основа за предпочитания индивидуален дизайн.

Класическите ценности и модерните технологии не са в противоречие в този случай. Тъкмо обратното: комбинацията от установени качества и съвременна технология гарантира висока степен на качество и ексклузивност. Резултатът е изцяло ново поколение трислойни паркети, характерни с иновативни технически характеристики и изключително пленителен вид. Classic е първият и най-добър избор за всички онези, които искат да се потопят в класически стандарт за комфорт и да престанат да следят модните тенденции.