Podovi Nastilki Logo

Линолеум Forbo Real

Продуктите на световеният лидер в производството на линолеум Forbo Flooring се предлагат по целия свят, позволявайки на архитектите и на дизайнерите да изразят естетическите и фунционалните си възгледи по невиждани до този момент начини в проекти в сферата на здравеопазването, образованието, обществените институции и др.


Линолеумите на Forbo са перфектният отговор на днешните екологични съображения. Линолеумът винаги е бил природосъобразен, продукт създаден от естествени и възобновими суровини. Сега, в комбинация с фантастичните нови възможности за дизайн, включени в колекцията Linoleum Global 3, наистина е възможно да се проектира бъдещето: с екологични подови настилки, притежаващи висок коефициент от гледна точка на дизайн, оптимизирани за икономично полагане и подръжка.

С класическата си структура, Forbo Real е надеждно решение за различни ситуации. Колекцията Real е налична в широка гама от неутрални, наситени и дръзки цветове, като всеки нюанс е получен от 2 до 5 различни цветове, смесени по начин, който да наподобява мраморна структура. Real също така формира и основата на подколекции като Authentic и Dual, както и продукти с подобрени характеристики, като Ohmex, Decibel и Acoustic. Шейсетте цвята гарантират широката цветова гама, от класически, смели и ярки цветове, до топли и неутрални цветове. Различните цветове са налични в различни дебелини - 2.0, 2.5, 3.2 или 4 мм.