Podovi Nastilki Logo

Ламинат Parador, колекция Trendtime 2

С ламинатите от колекцията Trendtime PARADOR повишават изискванията за модерен подов дизайн до едно ново ниво. До едно много високо ниво. Ламинатите от колекцията пресъздават най-новите международни тенденции в обзавеждането, чрез ламинат естествено. Резултатът: зашеметяващите дизайни и неконвенционални стилистични характеристики превръщат Trendtime в авангарда на ламинатите. Колекцията Trendtime позволява на стиловете в обзавеждането експресивно да оживеят. Гамата обединява голямо разнообразие, покриващо всичко - от автентични репродукции на скъпи дървесини, до индивидуални интерпретации на експресивни естествени материали и екстровертни креативни декори с 3D ефект.


Не само видът прави ламинираните паркети на Parador от серията Trendtime толкова необикновени. Високото качество и отличните характеристики, типични за Parador, също трябва да се вземат под внимание. В това отношение фактори като ламели със системата AUTOMATIC-CLICK, които могат да бъдат положени много лесно, ламели с дебелина 8 мм (която не е за сметка на здравината) и комбинациите от ламели с различни размери допринасят за уникалния външен вид. И точно тези уникални размери на ламелите правят колекцията Trendtime толкова специална: придават на всеки декор естественият и индивидуален вид, който бихте очаквали от висококачествен ламинат. С ламинатите от колекция Trenditme от Parador е лесно да поставите частица от духа на времето под краката си.

Колекцията Trendtime 2 разполага със 12 дървесни и 3 уникални декора. Монтажа е бърз, лесен и сигурен благодарение на системата Automatic - click. Размери: 850 мм х 95 мм х 8 мм. Гаранция: 15 години за приложение в домашна област и 5 години за приложение в обществана област. Фаска от четирите страни на отделните ламели.