Podovi Nastilki Logo

Нова колекция Forbo Step

Колекцията Forbo Step е съставена от 8 различни подколекции, всичките адаптирани да посрещнат различните изисквания за противоподхлъзващи настилки. Surestep Original и Safestep постигат противоподхлъзващите си качества чрез добавянето или на кварц, или на карборунд, или комбинация от двете в горния си слой. Чистотата в дизайна при колекциите като Surestep Wood, Stone, Star и Colour, e постигната чрез използване на алуминиев оксид, който придава и твърдост.


Резултатът е безопасна настилка, с дълъг живот и изключителна износоустойчивост.

Surestep Original - Surestep Original е с умерено повишаване на противоподхлъзващите свойства, в комбинация с висока износоустойчивост, благодарение на добавянето на кварцови частици и корборунд. Другите колекции Surestep включват и алуминиев оксид. Колекцията Surestep може да бъде монтирана във всички области със средно и високо натоварване, както и в области с изисквания за противопохлъзване R10. Surestep се поддържа и почиства лесно, поради уникалният си горен слой PUR Pearl™. 

Surestep Colour - Позитивни, чисти цветове, които лесно могат да бъдат комбинираниКолекцията може да бъде монтирана във всички области със средно и високо натоварване, както и в области с изисквания за противопохлъзване R10.

Surestep Star - Иновативен, приглушен и изтънчен, по-големият размер на цветните частици прави пода по-одухотворен и съвременен.

Surestep Wood - Surestep Wood предлага класическа елегантност, съчетана с автентичен изглед и жива структура. Surestep Wood се поддържа и почиства лесно, поради уникалният си горен слой PUR Pearl™.

Surestep Stone - Съвременни дизайни, наподобяващи камък, в това число и комбинации, наподобяващи гранит или плочки. Surestep Stone е с умерено повишаване на противоподхлъзващите свойства, в комбинация с висока износоустойчивост, благодарение на добавянето на алуминиев оксид и корборундSurestep се поддържа и почиства лесно, поради уникалният си горен слой PUR Pearl™.

Safestep Grip - Груба повърхност за мокри зони, зони, в които хората ходят боси, или където се носят обувки с мека подметка. Модерен индустриален дизайн с нова уникална релефна форма, лесна за снаждане, с ромбоидна форма. Колекцията е налична в 8 разцветки, допълващи Surestep Original и останалите Safestep колекции. 

Safestep R11 - Комбинация от отлични противоподхлъзващи свойства и високи хигиенни стандарти - идеален за зони с необходимост от настилки с повишена устойчивост на подхлъзване. Безопасни и дълготрайни, с PUR покритие за лесно почистване и поддръжка. Налични са в 8 цвята, като всички са съобразени със Surestep Original.

Safestep R12 - Дълготраен, с висока устойчивост на подхлъзване, покриваща стандарт R12, дори при най-екстремните условия. Всичките 4 разцветки са съобразени със Surestep. Original. PUR покритието гарантира лесно почистване и поддръжка.