Podovi Nastilki Logo

Обновения ни шоурум

Скъпи приятели,

 

Луксозните паркети на Германския производител Parador, са с нов сайт на адрес: www.parador.bg


За всички ценители на продуктите с ненадминато качество и етикет “Произведено в Германия’’, новият сайт предлага пълната гама с луксозни концепции на марката, която е лидер в областта на дизайна и иновациите.

Дизайнерски колекции от световно известните имена в областта на дизайна като: Карим Рашид, Орат Ито, Константин Гърчич и др, атрактивни обработки на дървесината, както и голямо разнообразие от нестандартни и класически размери готови да задоволят и най-претенциозните желания, могат да бъдат намерени на новия сайт.

За архитекти и дизайнери е предвидена секция “Downloads’’, от където могат да се снабдят с продуктовите каталози на всички продукти, както и подробни описаниия на техническите им характеристики.

Виртуалната стая’’ ви дава възможност да добиете най-пълна представа, как би изглеждало помещението за което търсите подходящото решение измежду луксозните и дизайнерски настилки на Parador. A , ако вече сте избрали визията за вашия под, то от Търговската мрежа’’ може да научите адресите на нашите представители по градове, от където да закупите желания продукт.


Заповядайте на сайта на Parador, където за Вашата виртуална среща Ви очакват Дизайна’’ и Качеството”.