Podovi Nastilki Logo

Ламинат PARADOR, колекция Edition 2

Ламинатът е една от съвременните подови настилки: той се характеризира с издръжливост, лесен монтаж и дълъг живот. Неговата пригодност за дома и обществени зони е доказано милион пъти. Повече от 500 милиона квадратни метра се продават всяка година.


Като лидер в производството на дизайнерски ламинати, Parador сега открива нови светове: иновационния процес ArtPrint цифров печат е сред уникалните технологии за производство на ламинат и дава възможност на всички възможни мотиви да бъде изобразявани като декори. Този патентован процес позволява уникални декори ламинат да бъдат създавани в изключително висока разделителна способност, отлично качество на печат и несравнимо качество на цветовете.

Колекцията Edition 2 е разработена от дизайнерския екип на Parador, използвайки напълно нови дизайни в сферата на ламинираните паркети: ежедневните ситуации за извадени от контекста и са преинтерпретирани. Желирани мечета и графити, но също така и сателитни снимки и произведения на изкуството намират своя път към Вашия под.

Размери: 1285 mm x 400 mm x 8 mm, 20 години гаранция за приложение в домашната област, 5 години гаранция за приложение в обществената област.