Podovi Nastilki Logo

Мокетени плочи Flotex

Flotex предлага атрактивни и уникални висококачествени подови покрития, съчетаващи качествата на виниловите настилки с топлината, противоподхлъзващите свойства и звукоизолацията на мокетите. С размери 50 х 50 см., нишки от 6.6 висококачествен найлон, водонепропусклива PVC основа, мокетените плочи Flotex предоставят изключително разнообразни и издръжливи решения за най-натоварените обществени области.


Защото всяко влакно е гладко, плътно долепени едно до друго във вертикално положение и здраво захванати в непромокаемата PVC основа, мръсотията се премахва лесно с обикновенна прахусмукачка, а когато е необходимо мокетените плочи могат да се перат. Настилките Flotex са одобрени от Британската фондация по алергология. С намаляване на количеството алегрени в атмосферата, поради лесното им отстраняване с прахосмукачка, Flotex има доказано положително въздействие върху живота на страдащите от алергии. Благодарение на Sanitized ®, високо ефективни антимикробна обработка, Flotex също предлага последователна защита срещу бактерии, включително MRSA и E.coli, микози и развитието на миризми. Тези характеристики означават, че мокетените плочи Flotex са идеални за обществени сгради като болници, клиники, домове и училища, в допълнение към общите търговски площи - хотели, летища и други силно натоварени обществени области.

Мокетените плочи Flotex са налични в зашеметяващ диапазон от цветове, стилове и дизайни и могат да бъдат използвани за създаване на безгранични цветови комбинации или да допълнят съществуващи дизайни.