Podovi Nastilki Logo

Мокети Flotex

Flotex предлага атрактивни и уникални висококачествени подови покрития, съчетаващи качествата на виниловите настилки с топлината, противоподхлъзващите свойства и звукоизолацията на мокетите.

 


С гъстота от 80 милиона найлонови нишки на квадратен метър, мокетите Flotex притежават изключителна издръжливост, стабилност на размерите и устойчивост на износване, запазвайки за дълго добър външен вид, дори и в най-натоварените области.

Отличителна черта на мокетите Flotex е, че поради голямата гъстотата на мокета,  прахта и мръсотията се отстраняват лесно само с обикновенна прахосмукачка. Благодарение на найлоновите влакна и непромокаемата основа мокета не попива вода, пере се и съхне бързо.

Благодарение на Sanitized ®, високо ефективна антимикробна обработка, Flotex също предлага защита срещу бактерии, включително MRSA и E.coli, микози и развитието на миризми. Тези характеристики означават, че мокетите Flotex са идеални за обществени сгради като болници, клиники, домове и училища, в допълнение към общите търговски площи - хотели, офиси и други силно натоварени обществени области.