Podovi Nastilki Logo

За нас

С настоящето бихме искали да Ви представим дейността и професионалния опит на фирма „Подови настилки“ ООД, специализирана в областта на подовите настилки. Тя е създадена официално като дружество през 2003 година. Работата ни е свързана с намирането на най-подходящото решение и изпълнението на подова настилка на мястото, където тя е необходима в зависимост от функционалното й предназначение. В тази връзка „Подови настилки“ ООД успешно си партнира и реализира проекти с частни инвеститори, държавни и общински учреждения и редица спортни клубове, като прилага изискванията на европейските стандарти и качество.


Основни приоритети във връзка с дейността, в която имаме дългогодишен опит, са изграждането и реконструкцията на спортни и детски площадки,  детски градини, болнични заведения, административни и офис сгради и др.

Дружеството е ориентирано изцяло към българския строителен пазар и по-точно към бизнеса с корпоративни клиенти. Продуктите ни са известни не само на строителните предприемачи и архитекти, но и на голям брой крайни клиенти. Благодарение на отличното качество, професионалния монтаж и конкурентните цени, продуктите ни можете да видите на “всяка крачка” - в голям брой административни сгради, болнични заведения, лекарски и зъболекарски кабинети, детски градини и детски площадки, ресторанти, хотели, магазини, училища, спортни обекти. Доказателство за това е референтният лист, който можете да откриете тук.

Подови настилки“ ООД работи съвместно с водещи европейски производители, от които непрекъснато черпи опит. Екипът ни е преминал през множество обучения по отношение на най-новите технологии в областта на подовите настилки, благодарение на което при нужда бихме могли да консултираме нашите клиенти за намиране на най-подходящото за тях решение. В допълнение притежаваме и техническото обезпечение за изпълнение на вече конкретизирани проекти.