Podovi Nastilki Logo

Входни изтривалки HD60

Изтривалките от серията HD60 са специално разработени за входни области с тежък до екстремен трафик - офис сгради, болници, супермаркети, молове, ресторанти, кафенета, производствени сгради и други.

Всички изтривалки са от т.нар. "затворен тип", при който отпадъците и боклуците попадат в специалните улеи между профилите и лесно се почистват с прахосмукачка или метла.


Серията HD60 се отличава със специфично конструираните профили, якостта на които надвишава чувствително стандартите в тази област. Дебелината на стените на профила е 1,5 мм, а в зоните с голямо натоварване достига до 3 мм. Арковидната конструкция допринася за по-доброто поемане и разпределяне на натоварването и напрежението.

Можете да изберете измежду следните модели:

1. HD60 Carpet

Този модел е изграден от алуминиеви профили и висококачествен мокет тип RIB, с отлични попиващи и почистващи свойства. С този модел най-ефективно се отстраняват прахта и влагата във вътрешните входни области - зоните за фино почистване и попиване на влага. Мокетът се предлага в четири стандартни цвята.

2. HD60 Brush Active

Изтривалката е изградена от алуминиеви профили и износоустойчив мокет с полиамидни монофилни влакна, които функционират като хиляди малки четки за ефикасното отстраняване на мръсотията и попиване на влага. Поради своята структура, рязан тъфт, мокетът се характеризира с лесното си почистване и способността си за попиване на голямо количество вода. Този тип изтривалки са подходящи за външна и вътрешна употреба. С тях може да се оформят едновременно и трите зони за почистване - за грубо, фино почистване и зоната за попиване на вода. Мокетът се предлага в четири стандартни цвята.

3. HD60 Brush

Изтривалката се състои от алуминиеви профили и EPDM каучукови вложки с два реда четки. Вложките са направени от висококачествени материали, за да посрещнат засилените нужди от качествено почистване. Притежават UV устойчивост, подходящи са за външна и/или вътрешна употреба. Изтривалките могат да се използват както в зоните за грубо, така и в зоните за фино почистване.

4. HD60 Rubber

Този модел е изграден от алуминиеви профили и вградени EPDM каучукови вложки, ефективно отстраняващи полепналите по подметките камъчета, кал и едри частици. Каучуковите вложки са произведени от подбрани материали, притежават UV устойчивост и устойчивост на атмосферни влияния. Моделът е подходящ за вътрешна и външна употреба, в зоните за грубо и фино почистване.

Изтривалките могат да се поръчват във всякакви комбинации от вложки, съобразно търсените почистващи свойства и предпочитанията на клиента, като по този начин можете да избирате измежду 9 модела изтривалки, всяка със своите специфични свойства.

Изтривалките са изработват по поръчка, като срокове за производство и доставка са максимално скъсени. В рамките на 3 до 5 работни дни, Вашата изтривалка може да бъде изработена и доставена на територията на цялата страна. Гаранцията на всички модели от серията е 5 /пет/ години.

Всички модели от линията HD60 се предлагат на силно атрактивни и много конкурентни цени, като за страните от Балканския полуостров доставката е изключително бърза и евтина.

За повече информация посетете сайта на фирмата www.doormatting.com