Podovi Nastilki Logo

Нов сайт за луксозни ламинати и паркети

Parador Trendtime 2

Parador Trendtime 6

Луксозните паркети на Германския производител Parador са с нов сайт на адрес: parador.podovinastilki.com. За всички ценители на продуктите с ненадминато качество и етикет “Произведено в Германия’’, новият сайт предлага пълната гама с луксозни концепции на марката, лидер в областта на дизайна и иновациите при производството на ламинати и естествени паркети.


Дизайнерски колекции от световноизвестните имена в областта на дизайна като: Карим Рашид, Орат Ито, Константин Гърчич и др., атрактивни обработки на дървесината, както и голямо разнообразие от нестандартни и класически размери, готови да задоволят и най-претенциозните желания, могат да бъдат намерени на новия сайт.

За архитекти и дизайнери е предвидена секция Downloads’’, в която могат да се снабдят с продуктовите каталози на всички продукти, както и подробни описания на техническите им характеристики.

Виртуалната стая’’ ви дава възможност да добиете най-пълна представа, как би изглеждало даденото помещения с избрания от вас продукт измежду луксозните предложения наParador. A ако вече сте избрали визията за Вашия под, то от Търговската мрежа’’ може да научите адресите на нашите представители по градове, от където да закупите желания продукт.