Podovi Nastilki Logo

Спортни настилки Acryl Super Sport

Acryl Super Sport

Акрилните спортни настилки за подходящи за тенис, баскетбол, волейбол, хандбал и др. Притежават висока износоустойчивост, което ги прави подходящи за силно натоварени спортни площадки и училищни дворове. Настилката притежава отлични игрови качества, благодарение на рециклирания каучук в състава си осигурява комфорт и значително омекотява ударите при падане и намалява вероятността от травми.


Дебелината на настилката варира от 6 до 10 мм, в зависимост от изискванията към настилката. Горният акрилен слой е противоподхлъзващ. Настилката може да се ползва целогодишно, не се влияе от метеорологичните условия като слънце, дъжд, лед и сняг. Бързо и лесно може да бъде репарирана при евентуална повреда. Полагат се върху равен, здрав, почистен асфалт или бетон. Разчертаването на терена се извършва със специална износоустойчива боя. 

Поддръжката на терени с акрилна настилка е минимална и не изисква много средства и специални почистващи машини. Важно е на терена да се играе с подходящи спортни обувки /маратонки или кецове/, своевременно да се почистват падналите листа, клонки и др., при необходимост може да се измие с вода. Разбира се, това са само част от правилата за добра поддръжка на терена.