Podovi Nastilki Logo

Ударопоглъщаща настилка

Изкуствена спортна трева

Акрилна спортна настилка

Декоративни настилки Grainfloor


Уважаеми Дами и Господа,

"Подови настилки" ООД стартира кампания, в рамките на която ще посетим Вашата община, за да представим последните тенденции в областта на подовите настилки и наложените добри европейски практики в тази област. Ще се радваме да окажем нужната Ви техническа помощ за подготвянето на Вашите бъдещи проекти, да предоставим мостри, сертификати и технически данни на различните типове настилки и подови системи, както и да се запознаем с добрите примери за изпълени проекти във Вашата община и град. Наш служител ще се свърже с Вас, за да уточни ден за среща и ще Ви посети на място.

Бихме желали да представим дейността и професионалния опит на фирма „Подови настилки“ ООД, специализирана в областта на подовите настилки.

Фирмата е създадена официално като дружество през 2003 година. Работата ни е свързана с намирането на най-подходящото решение и изпълнението на подова настилка на мястото, където тя е необходима в зависимост от функционалното й предназначение. В тази връзка „Подови настилки“ ООД успешно си партнира и реализира проекти с частни инвеститори, държавни и общински учреждения, редица спортни клубове и др., като прилага изискванията на европейските стандарти и качество.

Основни приоритети във връзка с дейността, в която имаме дългогодишен опит, са изграждането и реконструкцията на спортни и детски площадки, училища и детски градини, паркови пространства, болнични заведения, административни и офис сгради и др.

Продуктовата ни гама включва:

- Ударопоглъщащи настилки за детски площадки - eластичната разливна настилка от каучукови гранули Safepol е подходяща за приложение в детски градини, училища, лекоатлетически писти и др. Тя се полага в дебелина от 3см до 8см и притежава отлични противоподхлъзващи и ударопоглъщащи свойства и отговаря на изискванията на норма EN 1177. 

- Изкуствена трева - подходяща е за изграждане на футболни, мултифункционални и тенис игрища. По състав тревата е 100% PE /полиетилен/ и може да се употребява целогодишно, тъй като не се влияе от климатичните условия. Изкуствената трева може да е специално разработена за конкретен вид спорт или да е с мултифукционално приложение.

- Акрилни спортни настилки - те са подходящи за изграждането на външни и вътрешни спортни площадки и зали - за баскетбол, волейбол, хандбал, тенис, футбол и др. Настилките могат да бъдат изпълнявани с ударопоглъщащи подложки, което допълнително допринася за абсорбиране на ударите и защитава играчите от охлузвания и травми при евентуално падане.

- Настилки за детски градини - подходящо решение за стаи за игра, спални, коридори, спортни салони,  както и за места с високи хигиенни изисквания е линолеума. Естествените хомогенни настилки Forbo Marmoleum® преставляват изцяло природен и екологичен продукт, изработват се от ленено масло, минерални пълнители и естествени оцветители върху ютена подложка.

- Винилови спортни настилки - тези вътрешни спортни настилки за градските зали, гимнастически и училищни салони осигуряват оптимално сцепление чрез специфичния си релеф. Пяната със затворена структура използвана в основата на настилката предлага оптимална комбинация от спортни функции и безопасността на играчите.

- Външни декоративни настилки за алеи, тротоари, паркови пространства, площади, велосипедни алеи и др.

Предлагаме още и хетерогенни и хомогенни винилови настилки, луксозни мокети и мокетени плочи, входни изтривалки,  двойни инсталационни подове, дизайнерски ламинати, трислойни паркети и масиви, индустриални подове.

Подови настилки“ ООД работи съвместно с водещи европейски производители, от които непрекъснато черпи опит. Екипът ни е преминал през множество обучения по отношение на най-новите технологии в областта на подовите настилки, благодарение на което при нужда бихме могли да консултираме нашите клиенти за намиране на най-подходящото за тях решение. В допълнение притежаваме и техническото обезпечение за изпълнение на вече конкретизирани проекти.

Eкипът на "Подови настилки" ООД Ви пожелава Весела Коледа и успешна Нова година!