Podovi Nastilki Logo

Акрилна спортна настилка Acryl Super Sport

Acryl SuperSport

Acryl SuperSport

Спортната акрилна настилка Acryl Super Sport намира широко приложение при изграждането или реконструкцията на училищни и общински спортни площадки. Настилката е подходяща за следните спортове: баскетбол, волейбол, хандбал, минифутбол и др.


Дебелината на настилката варира от 6 до 10 мм. Благодарение на долния слой, съставен от каучукови рола, се осигурява комфорт и значително омекотяване ударите при падане и намаляване вероятността от травми. Горния акрилен слой е противоподхлъзващ и създава цветно, високо износоустойчиво покритие, не влияещо се от метеорологичните условия, като дъжд, сняг, слънце и др. Разчертаването на игрището се извършва със специална износоустойчива акрилна боя, като на една площадка могат да се направят няколко разчертавания за различни видове спорт. Acryl Super Sport позволява площадката да се ползва целогодишно, при ниски разходи за поддръжка, което съчетано с цената на настилката я прави отличен избор за общински площадки и терени.

Полагането на тази настилка става върху равна, здрава и почистена основа. Най-добре е да бъде водоплътен асфалт, но може да се направи и върху добре хидроизолиран бетон. Ако съществуващата основа е с нарушена повърхност или неравности, то повредените участъци трябва да бъдат репарирани.