Podovi Nastilki Logo

Спортни акрилни настилки


Спортната акрилна настилка Акрил Супер Спорт намира широко приложение при изграждането на училищни и общински спортни площадки.

Настилката е подходяща за баскетбол, волейбол, хандбал, минифутбол, тенис и др.

 

Дебелината й варира от 6 до 10 мм. и е изградена от два слоя. Долния слой от каучукови гранули осигурява комфорт и значително омекотява ударите при падане на дете и намалява вероятността от травми. Горния еластичен, износоустойчив акрилен слой с дебелина 2мм осигурява отличните противоподхлъзващи свойства на настилката. Цветовете са червен, жълт, син, зелен и други.

 

Настилката не се влияе от метеорологичните условия/дъжд, сняг, слънце и др/. Разчертаването на игрището се извършва с износоустойчива акрилна боя, като на една площадка могат да се направят няколко разчертавания за различни видове спорт.


Акрил Супер Спорт позволява площадката да се ползва целогодишно, при ниски разходи за поддръжка, което съчетано с ниската й цена я прави отличен избор за училищни спортни площадки. Поддръжката на терени с акрилна настилкае минимална и не изисква много средства и специални почистващи машини. Важно е на терена да се играе с подходящи спортни обувки, своевременно да се почистват падналите листа, клонки и др., при необходимост може да се измие с вода.

Настилката се полага върху равен, здрав и чист водоплътен асфалт.

Фирма „Подови настилки“ООД предоставя 5 /пет/ годишна пълна гаранция за всички свои настилки.

За всички училища и детски градини предлагаме акрилни спортни настилки на промоционални цени.

За допълнителна информация, въпроси и оферта,  се свържете с нас на телефон 02/ 920 84 40 или изпратете запитване на office@podovinastilki.com