Podovi Nastilki Logo

Винилови настилки за училища и детски градини

Училищен физкултурен салон

Училищен коридор

Стая за игра


Подходящите настилки за училища и детски градини трябва да отговарят на следните изисквания:

- лесно почистване и поддръжка - децата постоянно цапат, затова е необходимо често почистване на настилките, и то с подходящи препарати;

- износоустойчивост - да бъде издръжлива на постоянно почистване и трафик;

- противоподхлъзващи и топлоизолационни свойства - децата все тичат и скачат, затова настилката трябва да притежава противоподхлъзващи свойства.

- безфугови - фугите на плочките или ламината винаги задържат малки боклуци и практически са развъдник на бактерии и микроорганизми.

За помещения в училища и детски градини фирма „Подови настилки”ООД Ви препоръчва хетерогенна винилова настилка.

Хетерогенни винилови /PVC/ настилки - конструкцията им е изградена от няколко пласта. Най-горният слой е прозрачен полиуретан, който придава на настилката изключителна издръжливост на износване и я защитава от увреждане. Настилката притежава шумозаглушаващи, противоподхлъзващи и топлоизолационни свойства, не се нуждае от каквато и да е експлоатационна поддръжка и допълнителни разходи. Настилката е антистатична, антиалергична и трудно горима.

Основата, върху която се полага настилката трябва да бъде равна, гладка, здрава почистена. Виниловите настилки се лепят пълноплощно, а снадките се заваряват със заваръчен шнур. Така се постига безфугов, хигиеничен и лесно почистващ под.

Настилката позволява комбинация между различни цветове и направа на най-различни забавни шарки, фигурки и дизайни, особено подходящи за детските градини.

Фирма „Подови настилки“ООД предоставя 5 /пет/ годишна пълна гаранция за всички свои настилки.

За всички училища и детски градини предлагаме PVC настилки на промоционални цени.

Богат избор на колекции и цветове!