Podovi Nastilki Logo

Хетерогенни винилови настилки


 

Екипът на “Подови настилки”ООД бихме желали да подпомогнем подобряването на условията в българските училища и детски градини.

Специално за Вас намерихме най-подходящото решение за подова настилка, което съчетава здравина, добър външен вид, хигиеничност и ниска цена. Настилката е мултифункционална и може да се положи във всички помещения - учебни стаи, занимални, спални помещения, коридори, физкултурни салони, фитнес зали, учителски и директорски кабинети, лекарски и зъболекарски кабинети, съблекални, стълби, лаборатории, хранилища, библиотеки и други.

 


Квадратура на помещенията

Цена на настилката, включително монтаж и всички спомагателни материали без ДДС

Подготовка на основата при необходимост, цена без ДДС

До 100 кв.м.

25,90 лв./кв.м.

11,50 лв./кв.м.

От 100 до 200 кв.м.

24,90 лв./кв.м.

10.90 лв./кв.м.

Над 200 кв.м.

23,90 лв./кв.м.

9,90 лв./кв.м.

За физкултурни салони разчертаване със специализирана спортна акрилна боя – 100 лв./брой

Разчертаване за втори спорт – 50 лв./брой

Цените са валидни за всяко населено място в страната – без допълнителни транспортни и командировъчни разходи.

 

Подробно описание на настилката:

Горният слой е прозрачен полиуретан, който придава на настилката изключителна издръжливост на износване и я защитава от увреждане. Този слой е безфугов и безпорест, затова настилката се почиства и поддържа изключително лесно и евтино. Настилката е шумозаглушаваща, противоподхлъзваща, антистатична, антиалергична, трудно горима и топлоизолира.

Настилката позволява комбинация между различни цветове и направа на най-различни забавни шарки, фигурки и дизайни, особено подходящи за детските градини.

Основата, върху която се полага трябва да бъде равна, гладка, чиста и здрава. Виниловите настилки се лепят пълноплощно, а снадките се заваряват със заваръчен шнур. Така се постига безфугов, хигиеничен и лесно почистващ под.

Фирма „Подови настилки“ООД предоставя 5 /пет/ годишна писмена гаранция за всички свои настилки.