Podovi Nastilki Logo

МОКЕТЕНИ ПЛОЧИ DOMO BLACK&

Новата колекция мокетени плочи на белгийския производител Domo Ви дава възможност да изберете различни цветове и дизайни. С тази богата гама от дизайни и цветове, архитектите могат да създадат приятен и уникален интериор.


Структурата от черни линии, комбинирана с провокативни и брилянтни цветове дава на Black& луксозен вид, както и комфортно усещане. Black& може да бъде обобщен като модерен, ексклузивен и с изчистен дизайн.

Black& е направен от висококачествени Antron Polyamidе 6.6 влакна от Invista. Поради значително повишения брой на водородните връзки и оптималната молекулярна верижна подредба Polyamide 6.6 има по-гъста и от там по-силна молекулярна структура. Следователно мокетите направени от Antron са по-износоустойчиви и притежават оптимални прахоотблъскващи качества. Това означава, че Black& притежава много добри износоустойчиви характеристики.

Тефлоновото покритие против замърсяване оформя защитен слой около всяко влакно от мокетната плоча. Този невидим слой държи прахта и мръсотията надалеч като осигурява и постоянна защита срещу повечето други замърсители.