Podovi Nastilki Logo

Изпълнена с цветове и живот - новата колекция Forbo Eternal

С гордост Forbo представя новата колекция Eternal - чрез нея Forbo значително напредва в производството на качествени винилови настилки, осигурявайки идеалното решение за широк спектър задачи и проекти.


Изтънчена, но и изпълнена с живот, Eternal, със своите автентични дизайни и уникална повърхност, осигурява дълготрайно решение, създавайки и незабравимо визуално усещане.

Разработено така, че да издържа и на най-тежкия трафик, уникалното покритие PUR Pearl™ осигурява естествен и реалистичен вид на настилката, висока издръжливост, като освен това тя е и труднозамърсима и лесна за почистване. Специалната структура на покритието го прави издръжливо и лесно приспособимо - гаранция за непроменлив красив външен вид при всякакви условия.

Новата колекция Eternal обхваща четири характерни дизайна:

Eternal Wood обединява разнообразието на естественият вид на дървесината от цял свят. Това е Вашият избор ако искате да комбинирате естетическите качества и функционалността във Вашата среда за живот. Избрани 6 дизайна се предлагат и във версия acoustic, Eternal wood decibel, осигурявайки отлично поглъщане на звука от 17 dB.

Eternal stone предлага триизмерен вид, който осигурява зашеметяващ вид при всички обстоятелства.

Eternal impact предлага 8 изкрящи дизайна, които осигуряват нюанс за всяко настроение и среда, всеки със свой собствен характер.

Eternal mica е съставена от солидни и живи дизайни, образувани от отделни малки цветни частици. Яркият им вид, живият им цвят и отличните качества внасят живот и чувственост в желаната от Вас област.