Podovi Nastilki Logo

Linoleum Global 3

Завършените колекции Marmoleum, Artoleum и Walton. Ненадмината гама от забележителни дизайни, вдъхновени от съвременните и тепърва зараждащи се архитектурни визии. Global 3: една екологична, икономична и красива основа за Вашите бъдещи подови дизайни.


Artoleum Striato -Striato е нова структура в колекцията Artoleum. Единствен по рода си ретро и все пак модерен дизайн, създаден предимно за големи, високи и просторни помещения. 

Authentic collection - Нуждаете се от дългосрочна наличност на цветове с оглед на последователните Ви проекти? 24-те цвята в новата гама на Authentic гарантирано ще бъдат налични до 2017.

Защита чрез Topshield - Всеки линилеум на Forbo от колекцията Global 3 е с нанесено в заводски условия покритие Topshield. Това усъвършенствано покритие на водна основа намалява нуждата от почистване и поддръжка, осигурявайки по-ниски разходи и по-дълъг живот.

Специални продукти - Global 3 включва и специални продукти сред продуктовата гама на Marmoleum. Marmoleum Acoustic, Marmoleum Decibel и Corkment за намаляване на шума. Marmoleum Ohmex в ситуациите, в които статичното електричество е проблем.