Podovi Nastilki Logo

Двоен под

Увеличаващата се автоматизация и нуждата от постоянна реорганизация на съвременния офис изискват изключителна гъвкавост. Цялото оборудване и целият персонал е свързан чрез различни видове мрежи и понякога конвенционалните методи за изграждането им не са достатъчно ефективни. Двойните подове предлагат решение на този проблем, осигурявайки гъвкавост и надежност.


     Двойният под e подходящо решение за офиси, административни сгради, компютърни зали и др. Тъй като конструкцията му позволява бърз и лесен достъп до различни инсталации, разположени под него, той е предпочитано решение в съвременното строителство.

     Неговите основни предимства са:

     1. Бърз и лесен монтаж и демонтаж.

    2. Свободен достъп до прокараните под него кабелни системи, лесна подмяна и ревизиране на системите.

   3. Работните места могат да бъдат премествани, увеличавани или прегрупирани, благодарение на лесната реорганизация на кабелните системи.

   4. Всеки елемент от системата (плоча, крачета) при нужда може да бъде лесно и бързо заменен.

     “Подови настилки” ООД предлага голямо разнообразие от двойни подове. Eто някои от тях:

     1. FreeMount FM 500 - системата FreeMount FM 500 е разработена специално за офис сгради, използва се както при новоспостроени, така и при ремонт или реконструкции. Тя е природосъобразна и осигурява ефективно устройство на кабелната система. Патентованата система FM500 се състои от специално проектираните M-panel и FM-pedestal - горен панел и крачета, които при монтирането осигуряват специални отвори от по 8 мм, използвани за регулиране на височината - иновация в тази индустрия. Не замърсява или поврежда основния под

     2.  Netfloor CMS - създадена  е  за офисите от днешната информационна ера. Тя е лека, ниска, лесно достъпна и безкрайно гъвкава. Уникалният й дизайн осигурява достъп на кабелите до всяка точка от помещението.

     3. Netfloor CamassCrete- чрез уникалната система Socket-Set става възможно височината да бъде намалена до 4 ~ 6 см, като се запазва възможността за побиране на огромен брой кабели, благодарение на системата CableTrench. Горните панели (UniPanels) са с по четири крачета и независещи един от друг. Доказано е, че системата издържа в случай на земетресение или голямо натоварване. При промяна на позицията на кабелите, единственото, което трябва да се направи е да се изпозлват специалните отвори, за разлика от традиционните двойни подове, при който се изисква голямо усилие и поемане на голям риск, заради тежестта им.

     Най- разпространените подови настилки, подходящи за двоен под, са мокетените плочи. Те са с размери 50 х 50 см и съвпадат с размера на плочите на двойния под. Подходящи са за офиси, административни сгради, поради следните предимства:

     1. Лесна подмяна на отделните плочи при повреждане.

     2. Осигуряват комфорт и притежават шумоизолиращи свойства .

     3. Лесен достъп до кабелните системи под двойния под.

 
  При нас ще откриете и хетерогенни и хомегенни винилови настилки, спортни настилки, изкуствена трева, изтривалки, луксозни ламинати, трислойни паркети и масиви.

    За всяко запитване специалистите от “Подови настилки” ООД ще ви изготвят конкретна оферта, съобразена с вашите изисквания и потребности.

            Елате в света на подовите настилки.