Podovi Nastilki Logo

Сбъднати мечти


Ламинат или паркет, туй е въпросът. Дилема не толкова стара и основополагаща като Хамлетовата, но определено с водеща роля, стигне ли се до вътрешно обзавеждане. Ако дори и съпругата ви не е в състояние да си отговори кое е по-добро за дома ви, то моето предложение е да оставите Parador да даде отговора.

Причината: без значение дали ламинат или паркет, немската компания предлага най-високачествените и дизайнерски подови настилки в Европа. Атестат за качество са 37-те патента, които Parador са депозирали в германското патентно ведомство в последните 3 години, както и присъствието на компанията в корпоративното изследване “Топ 100” за малки и средни фирми в Германия.

Parador знае какво иска за бъдещето си: чиста емоция, чар и иновация. Компанията представя най-атрактивния ламинат, трислойни паркети и масиви, както и стенни панели. Просто и красиво Parador проектира ва- шите мечти, предоставяйки основните елементи за една стая - под, стени, таван, като освен това помага на хората да осъществят своите лични идеи за живота в жилищата им. Постоянният анализ на променящите се ценности, желания и стремежи, както и непрекъснатото експериментиране с нови идеи осигуряват нужната основа за тази реализация.

Колекциите ламинат и паркет на немската фирма Parador са посветени на различни авангардни идеи. Предлагат се широка гама дървесни декори, както и много уникални декори и дизайни.