Podovi Nastilki Logo

modulyss ®

От 29-ти март 2010 година белгийският производител на мокететни плочи Domo Contract Flooring е с променено име и произвежданите от него мокетени плочи вече се предлагат с името modulyss ®.


Новото име носи и нови ангажименти - modulyss ® е връщане към основните принципи при производството на подови настилки - качеството, и по-конкретно уникалната за пазара 15-годишна гаранция за качество.

С промяната на името от Domo Contract Flooring на modulyss ® ще се преустанови производството на мокетени плочи за домашната област и вниманието ще се насочи към производството на настилки за обществената област - офис сгради, хотели, ресторанти, магазини, конферентни зали и др. Производството на мокетени плочи за домашната област ще се поеме от дивизията Domo Tiles.

 

DOMO® e основана през 1992 след обединяването на компаниите за подови настилки Eurantex, DOMO® Sint-Niklaas and Fabelta.

Тази стратегия на вертикално обединяване на суровинии и развитие на централни действия изгражда DOMO®  . Фирмата прераства в интернационална група, която  напълно осъзнава отговорностите си и която е активна в три клона:

1. Химикали и полимери

2. Тъкани и прежда

3. Подови настилки

Във всеки от трите клона DOMO® се стреми към органичен растеж, използвайки нововъведения в продуктите, продажбите и вътрешните процеси.

Мисята на DOMOе да работи за задоволяване на клиента и растеж на доходи в  компанията всеки ден, извършване на полезни равноправни действия с динамичния отбор от служители, характеризиращи се със способност, квалификация и новаторско изпълнение на длъжностите.