Podovi Nastilki Logo

Netfloor, Inc.

Netfloor Cable Management Flooring Systems проектират, развиват, произвеждат и търгуват с продукти, насочени към днешните крайно оборудвани и следователно окабелени офиси. Специализирани са в дискретните решения за прикриване на кабели под пода, както и в изолирането на статичното електричество. Неспирно подобряват и усъвършенстват продуктовите си линии с цел да задоволят нарастващите потребности на световния пазар.


Концепцията на компанията е да разработва продукти съобразени с потребителите и природата. Структурата на повечето решения за двоен под е от тип скара, осигуряваща пълен достъп до кабелите отдолу. Освен това компонентите на най-екологичния клас подове могат да се рециклират изцяло, нещо, което конкурентите все още не са постигнали.

Пълна гама продукти за големия световен пазар – текущите продукти на Netfloor Cable Management Systems включват ECO/CMS сериите, Camass и CamassCrete, Freemount, Grand Square, STACO, която е антистатична, Actile and HiFloor серията. CMS/ECO серията притежава дискретни дизайни и стандартен под с височина 40, 50 или 60мм.

Фирмата предлага най-добрите решения за организиране на кабелите. Техен е патентованият Base Connector, който свързва отделните панели на пода и също така оформя канали, през които кабелите да минават под пода. Могат да се поставят всякакви видове отвори, сервизни кутии, контакти и жакове.