Podovi Nastilki Logo

Нашият бюлетин

Новият ни сайт

Уважаеми Дами и Господа,

С удоволствие Ви представяме нашия редовен бюлетин - Подови Настилки. Сега Вие получавате този бюлетин, тъй като сме имали или имаме контакт със Вас, във връзка с досегашната ни работа или защото сте се регистрирали като потребител на сайта или просто сте се абонирали за него.


Запазвайки абонамента си за него, Вие ще научавате нови и полезни неща от света на подовите настилки – за Вашият дом, офис, ресторант, хотел, спортен обект и т.н., а за специалистите ще публикуваме информации за всички новости в областта на настилките, строителните технологии, материалите, нормативите и др. Скоро започваме и издаването на специализирани бюлетини с информация за различни типове подове и материалите за тях, като Вие ще можете да се абонирате само за тези теми, които са Ви интересни. Ако не желаете повече да получавате нашите бюлетини, тъй като ние спазваме неотклонно правилата за борба със спама в Интернет, то следвайте линка по-долу. Разбира се, ние сме на разположение по-всяко време, ако пожелаете да се абонирате отново.

Можете да посетите сайта на адрес www.podovinastilki.com - там ще намерите много нови функции - като например секция за различните приложения на подовите настилки, съдържаща информация, която ще Ви помогне да направите правилният избор. Можете да ни задавате въпроси във форума, да обменяте опит с други потребители и да давате предложения, а ако смятате, че имате нещо интересно за споделяне относно подовите настилки – то нашата нова инициатива за попълване на огромния фонд на човешкото познание Wiki ще Ви даде възможност за това. Ние поемаме отговорността всяко уточнено понятие да бъде публикувано в българската част на Wikipedia. На сайта ще намерите и много полезни съвети и обща информация от нашите експерти. В секцията Работа ще побликуваме актуални предложения за работа при нас. Също така е добавена секция с често задавани въпроси FAQ, която може да Ви спести доста време в търсене на правилното решение, а чрез регистрация на нашият сайт ще получите достъп до допълнителна подробна информация за настилките, тяхното приложение, начин на монтаж, подготовка на основата, технически характеристики, цени и много други...

Регистрираните потребители ще получат достъп и до голям брой допълнителни възможности, част от които вече са факт - лични съобщения, любими теми във форума, документи, а в последствие и любими продукти и опростено изпращане на запитвания.

Можете да се запознаете и с нашата политика за

Защита на личните данни,

както и с

Общите условия за ползване

на сайта ни.