Podovi Nastilki Logo

Готови за употреба стенни панели

ClickBoard, първият готов за употреба панел, е подходящ за ново строителство и реконструкции, за стени и тавани. Практичната клик-система и подходящите за монтаж размери гарантират бърз и лесен монтаж. Здравата, изключително прецизна клик-система осигурява завинаги затворени фуги. Без допълнително фугиране, шкурене, боядисване или лепене на тапети, благодарение на готовата за употреба повърхност.


ClickBoard е лесен за поддържане, дълготраен и износоустойчив. Една изключителна палета от аксесоари, подходящи за всички видове повърхности, текстури и цветове. ClicBoard е с 10 годишна гаранция.

Разумна алтернатива на конвенционалните гипсокартони и ламперия, ClickBoard се превърна в революция за интериорното сухо строителство и е идеално пригоден за изграждане на стени, тавани и подпокривни пространства. Използвайки ClickBoard, ще спестите много време и усилия. Благодарение на Click - механизма монтаж на ClickBoard е бърз и като допълнение към това - първият готов за употреба панел прави фугирането, шкуренето, боядисването и лепенето на тапети излишно. Безфуговата повърхност на ClickBoard осигурява перфектен външен вид просто ей така.

ClickBoard e напълно нов готов за употреба стенен панел. Той е идеален за облицовка на стени и тавани, но е също така изключително подходящ за бързо изграждане на леки преградни стени - убедителна алтернатива на системите за сухо строителство. ClickBoard се състои от HDF носеща плоча, покрита с цветен декоративен слой. Защитният горен слой от меламин осигурява лесна поддръжка и едновременно с това дълготраен добър външен вид. Благодарение на патентования клик-механизъм ClickBoard панелите се съединяват заедно без фуги и се монтират върху носещата конструкция с ползването на клипсове. ClickBoard е достъпен в голям брой модерни цветове и структури.

Четирите предимства на ClicBoard

1. Може да бъде използван навсякъде - идеален за ново строителство и реконструкции:
- суха стенна конструкция за всякакви помещения, включително мокри;
- за тавани, стени и преустройство на подпокривни пространства;
- съчетава функционалност и изключителен дизайн:

2. Лесен монтаж - щракнете и сте готови
- патентован клик механизъм със safe-lock профил за бърз, лесен и сигурен монтаж;
- бърз и прост монтаж благодарение на подходящите формати на панелите;
- без прах и мръсотия при монтажа;
- устойчива кликвръзка за трайна свръзка между панелите.

3. Пестите време и пари.
Интериорното строителство върви още по-бързо: спестеното време е до 50%:
- монтирането е напълно завършено само с няколко стъпки;
- помещенията са готови за живеене веднага, без да е необходимо шкурене, боядисване или лепене на тапети.

4. Лесен за поддръжка, дълготраен и износоустойчив.
- повърхността е устойчива на драскане и износване и може да бъде почиствена с влажен парцал;
- заковаването на пирони, пробиването или захващането с винтове не е проблем, на една точка могат да бъдат закачвани до 50 кг.;
- може да бъде поправен без трудности, дори години по-късно.

И така, интериорното строителство върви много по-бързо.
ClickBoard спестява до 50% време. Само след няколко стъпки тези панели са монтирани и стаите са готови за обитаване. Без всякакво фугиране, два пъти по-бързо - без шкурене, лепене на тапети или боядисване. Това прави ClicBoard революционна и ефикасна алтернатива на конвенционалните гипсокартонени стени и традиционните ламперии.