Podovi Nastilki Logo

Forbo Allura

Виниловите настилки от серията Allura са направени с изключително високо качество и са специално проектирани за области на приложение, в които визуалното впечатление има особено значение.


Всеки детайл в дизайна е разработен с цел да постигне възможно най-високо естетическо въздействие и да намали усилията, необходими за монтирането и поддръжката на виниловите плочи.

Allura иновативни текстури

Това което разграничава Allura от останалите е технологията Superior Texture. Триизмерният ефект е постигнат едновременно чрез повърхностно и обратно щанциране, което издига ексклузивните дизайни от едноизмерни отпечатъци до нещо, което изглежда и се усеща като издялано дърво или ръчно издълбан камък. Superior Texture означава, че дизайните са практически неразличими от първообразите си.

Forbo Allura Glass - плочите от стила Glass с ясно очертани, енергични цветове могат лесно да бъдат изрязани за постигане на необичайни дизайни.

Forbo Allura Metal - изберете между изкован ефект, полирана или рифелова ламарина за придаване на индустриално усещане.

Forbo Allura Stone - класически каменен завършек, който се представя над Вашите очаквания. Всички обичаме камъка заради класическото усещане, което придава на пространствата.

Forbo Allura Wood - структурата на дървото е комбинирана с издръжливостта на винила.