Podovi Nastilki Logo

Двоен под Netfloor FM500

Двойният под e подходящо решение за офиси, административни сгради, компютърни зали и др. Тъй като конструкцията му позволява бърз и лесен достъп до различни инсталации, разположени под него, той е предпочитано решение в съвременното строителство.


Предимствата му са свързани с бързият и лесен монтаж и демонтаж, осигурява свободен достъп до прокараните под него кабелни системи, работните места могат да бъдат премествани, увеличавани или прегрупирани, благодарение на лесната реорганизация на кабелните системи, а всеки елемент от системата (плоча, крачета) при нужда може да бъде лесно и бързо заменен.

Системата FreeMount FM500 е разработена специално за офис сгради и училища, използвана както при новостроящи се сгради, така и при ремонт или реконструкции. Тя е природосъобразна и осигурява ефективна организация  на кабелната система. Патентованата система FM500 се състои от специално проектираните M-panel и FM-pedestal - горен панел и крачета, които при монтирането осигуряват специални отвори от по 8 мм, използвани за регулиране на височината - иновация в тази индустрия.
Може да се монтира както върху бетонова основа, така и върху стари плочки, винилови или дървени настилки. За разлика от останалите двойни подове, системата не уврежда съществуващата основа, тъй като крачетата се монтират без залепване. Носещата плоча е негорима / плочата е стоманена, пълна с бетон и капсулована/, влагоустойчива, с нанесена антикорозионна защита.