Podovi Nastilki Logo

Vorwerk - усещане за домашен уют в хотела

Усещане за домашен уют и естетика дори когато сте на хотел. Всичко започва от правилния избор на прежда, винаги изискана и съблазнителна, въпреки „стреса” на който е подложена. Мъжки обувки, дамски токчета, детски коленца или кучешки лапи. Куфари с колелца или падащи чаши, бързи или бавни крачки. Мокетът в хотела трябва да издържа на всичко това и още много всеки ден.


В големите хотели мокетите трябва да издържат разходките на около 250 000 души в продължение на няколко години. Животът на мокетите не е лек и в ресторанти и казина. Онези без хубава вълна и здрав гръб са обречени бързо да се износят видимо.

Гарантирани винаги да са във върхова форма и с благороден дизайн са мокетите от първата колекция за хотели на немската фирма Vorwerk. Тя предлага необикновен комфорт, голямо разнообразие и усещане за уют, които превръщат хотела във втората ни дневна. Различни от хладните твърди настилки, всичко което е необходимо са няколко стъпки върху луксозните мокети, за да се създаде усещане за приятна атмосфера, такава допринасяща за вътрешен мир и тишина.

Новата колекция е особено привлекателна за решителните. Това означава, че е  осигурена незабавна доставка на малки и средни количества. Затова и тези, които смятат да обновят интериора в кратки срокове или на малки етапи, са особено облагодетелствани. Ето защо колекцията за хотели пасва идеално на малки и средно-големи хотелски стаи. Въпреки всичко, с малко търпение, по-големи количества от мокетите на Vorwerk също не са проблем.