Podovi Nastilki Logo

Заседателните зали

Заседателните зали са "лицето на фирмата", тъй като там посрещате клиентите си, разговаряте с партньори и доставчици. Ето защо от особено значение са комфорта, лесното почистване и поддръжка, шумозаглушаващите свойства на настилката, а понякога е необходимо и малко повече лукс.


Предпочитано решение са мокетените плочи поради вече изброените по-горе качества. Освен това подмяната на една или повече замърсени или повредени плочи е лесна и бърза, дори и ако имате важна делова среща след 15 минути в залата. Всичко което трябва да направите е да махнете плочите, които не са трайно залепени за пода, и да сложите новите. Мокетените плочи са подходящи за монтаж, както върху предварително подготвена равна основа, така и върху двоен под. Монтират се без трайно залепване за основата, така че при нужда кабелните системи под двойния под да се ревизират или да се извършва подмяна или почистване на настилката. Дават възможност за комбинация между цветове и направа на индивидуални дизайни. Тези настилки притежават необходимите сертификати за трудногоримост и димоотделяне. Те са с висока износоустойчивост и устойчивост на мебелни колелца.

Друга възможност е полагането на мокет на рола. В зависимост от търсенето на конкретно решение, съставът на мокета стандартно може да бъде вълна, РА и/или РР. Мокетите създават изключителен комфорт, а ако предпочетете вълнените мокети това ще даде малко повече лукс на заседателната Ви зала. Много от мокетите могат да бъдат със специален дизайн, за да придадете индивидуалност на помещението.

Линолеумът също е подходящо решение, като настилката е съставена изцяло от естествени материли, негорима е и според Европейските стандарти притежава клас на негоримост М1 и клас на димоотделяне B1. Forbo Flooring е световен лидер в линолеума с приблизителен пазарен дял в света от 60%. Настилките на Forbo предлагат голямо цветово разнообразие, като освен това са антистатични и антиалергични.

Друг вариант за настилка в заседателната зала е полагането на трислоен паркет. Паркетите са чудесно решение в случай, че търсите повече лукс.