Podovi Nastilki Logo

Винилова спортна настилка Grabo

Graboplast Ltd. има повече от 30 години опит в производството на хетерогенни винилови настилки за закрити спортни зали. Главното им преимущество е в разработването на специални слоеве пяна, с отличителни технически характеристики, които са повече от важни, за да повлияят на представянето на настилките.


Основните предимства на Grabo Sport floorings са:

Специални слоеве пяна – в самата настилка Graboplast са вложили специални слоеве пяна, които да подобрят постиженията на спортистите, като в същото време щадят техните стави и им осигуряват по-дълга спортна кариера.

CLP система – спортните продукти Grabo за създадени чрез иновантивната CLP система (cross-linked polymer) в горния слой, податлив на износване. Той цели да осигури по-лесна поддръжка и висока износоустойчивост по време на целия живот на настилката (други производители предлагат единствено повърхностна защита на своите продукти чрез лакиране например).

Системни оферти – освен спортните настилки Graboplast предлагат и прегради за влагата, бои и различни временни защитни слоеве за настилката при специални събития в залата.

Широка продуктова гама – от фитнес зали и училищни салони до зали за международни състезания, можете да намерите подходящ продукт за всяка област на приложение.

Без разтворители – Graboplast произвеждат всеки свой продукт без употребата на разтворители с цел да щадят околната среда.

Лесен и бърз монтаж– благодарение на гъвкавостта и приспособимостта на настилките, те могат да бъдат положени лесно и бързо. С продуктите с ширина 2 метра времето за монтаж може да бъде сведено до минимум.


Graboplast Elite 60 e винилова спортна настилка за градските зали, гимнастически и училищни салони, която осигурява оптимално сцепление чрез специфичния си релеф. Пяната използвана в основата на настилката предлага оптимална комбинация от спортни функции и такива, осигуряващи безопасността на играчите. Подсиленият със стъклени нишки среден слой осигурява добра пространствена устойчивост на продукта.