Podovi Nastilki Logo

Двоен под Netfloor ECO

Серията двойни подове ECO е най-популярната и една от най-добре продаваните в семейството на Netfloor. Системата е широко използвана в основни публични сфери – офиси, училища, центрове за обаждания, класни стаи. Подходяща е като за изграждане на нови обекти, така и за развитието на вече съществуващите.


Прородосъобразни – рециклирани и напълно подлежащи на рециклиране – природосъобразността е ключова в концепцията на Netfloor. Серията ECO покрива висок стандарт като Зелен строителен материал. UniPanel (основният панел) е направен от рециклиран полипропилен, както и другите основни съставни части на пода, така че да са 100% рециклируеми.

Простота – допълващи се и абсолютно достъпни кабелни траншеи, широки 90мм. Капаците им се монтират и демонтират лесно и на ръка и въпреки това защитават максимално ефективно кабелните системи под тях. Всички основни компоненти са взаимозаменяеми.

Бърз монтаж – професионално изпълнение на монтажа може да се извърши от квалифицирани монтажници, но също така и от непрофесионалисти. В случай на обновление монтажът може да протече стая по стая или зона по зона. Окачените стени или подвижните преградни стени трябва да се монтират едва след двойния под. Преградните стени няма да нарушат разпространението на кабелите.

Икономически изгодно и пестящо труда – за монтажа на Netfloor ECO е нужно едва половината време от необходимото при конвенционалните инсталационни подове. Един монтажник може да монтира от 70 до 90 квадратни метра за ден. Ниска първоначална цена – 2/3 от цената на материала и 1/2 от цената на труда в сравнение с традиционните инсталационни подове. Ниски цени на поддръжката – могат да бъдат игнорирани. 100% използваеми в случай на подновяване или преместване, всички основни компоненти с изключение на звукоизолационното покритие могат да бъдат местени с лекота.

Благоприятен за потребителите – лесно удължаване на кабели през всеки капак. Просто го заменете с капак с отвор 60мм в диаметър и можете да имате кабел до бюрото, компютъра, принтера и т.н. Вдигането и подмяната на капаците е лесно, става на ръка без нужда от специални инструменти.