Podovi Nastilki Logo

Иглонабити мокети Forbo Titan

Когато има големи изисквания се нуждаете от Titan, една от най-добрите подови настилки, които намаляват ударния звук с до 22 dB. Дебелата и износоустойчива горна повърхност от 100% полиамид го прави идеален и за най-суровите условия - местата в сградата, които са изключително натоварени, дори с колелца от всякакво естество.


Долният слой на Titan е направен от рециклирани полиестерни влакна със 100% гарантиран произход и дава отлична пространствена стабилност. Благодарение на допълнителните проводящи влакна Titan е и антистатичен, което го прави подходящ за компютърни зали.

Titan Color - колекцията Titan Color се състои от 21 цвята. Селекция от 13 цвята е налична и с принтван десен.

Titan Graphic Paris - съставен е от селекция от 13 цвята от колекцията Titan Color, всеки с двутонова хармонична триъгълна шарка. Тази шарка е произволна, като по този начин придава на помещението, в което е поставена, жив и игрив вид.

Titan Graphic Rice - също ви дава избор от 13 артикула, всеки от които е обогатен със свой собствен деликатен мотив на оризови зърна в преливащи се тонове. Това придава на пода жив, модерен и жизнен облик.