Podovi Nastilki Logo

Хотелските стаи

Усещане за домашен уют и естетика, дори когато сте на хотел. Това усещане не може да се постигне с гранитогрес, ламинат или плочки, а всички сме виждали някоя от тези настилки в новостроящи се или реновирани хотели. За да създадете уют, комфорт и усещане за лукс дори и в хотел 2 звезди, настилката трябва да бъде мокет.


Това не значи обаче, че всички мокети, предлагащи се на пазара, са подходящи. Напротив - мокетът трябва да бъде високо износоустойчив и достатъчно комфортен. Мъжки обувки, дамски токчета, детски коленца или кучешки лапи. Куфари с колелца или падащи чаши, бързи или бавни крачки. Мокетът в хотела трябва да издържа на всичко това и на още много, всеки ден.

В големите хотели, мокетите трябва да издържат разходките на около 250 000 души в продължение на няколко години. Животът на мокетите не е лек и в ресторанти, конферентни зали и казина. Онези без хубава вълна и здрав гръб са обречени бързо да се износят видимо.

1.  Мокет Vorwerk - Гарантирано винаги във върхова форма и с благороден дизайн са мокетите от първата колекция за хотели на немската фирма Vorwerk. Тя предлага необикновен комфорт, голямо разнообразие и усещане за уют, които превръщат хотела във втората ни дневна. Различни от хладните твърди настилки, всичко което е необходимо са няколко стъпки върху луксозните мокети, за да се създаде усещане за приятна атмосфера, такава допринасяща за вътрешен мир и тишина.

2. Мокет Axminster  - Мокетите на английската фирма Axminster винаги са били синоним на качество и лукс. Компанията Axminster е една от малкото в света и единствената в Англия, която произвежда сама своите продукти от начало до край: отглеждат овцете, стрижат ги, предат и обагрят вълната и тъкат мокета. В резултат на това мокетите им предлагат изключително качество и със сигурност добавят стил, лукс и елегантност навсякъде за много години напред. Тъканите мокети, произведени от Axminster, могат да бъдат намерени в много хотели по света, независимо от големината и категорията им. Те се допитват до компанията заради световно признатите й качества, богатият й асортимент, както и възможността дизайнът на мокетите да бъде съобразен с индивидуалните нужди на клиента, за да придобият помещенията цялостен завършен вид.