Podovi Nastilki Logo

Forbo Novilux Compacta

Сериите Compacta предлагат иновативни нови дизайнерски възможности. Комбинира зашеметяващи нови дизайни в голямо разнообразие от цветове с допълнителен ефект на стърготини, създавайки обогатяващо трето измерение.


Всичко това може да понесе всяка груба употреба, благодарение на компактната си и гъвкава структура, включваща Diamond Seal XS и HPL защита. Този продукт е подходящ за всички зони, на които може да се наложи да понесат голямо натоварване за продължителен период от време. Висококачествена подова настилка, която е и комфортна, с естетичен външен вид. Дълготрайна красота в свой собствен клас.

Novilux Compacta идва с Diamond Seal XS, High Pressure Wearlayer и CDF качествена основа.

Diamond Seal XS - най-надеждната защита. Като истински диамант ви дава твърдост, устойчивост на надраскване и трайност. Така защитава и красотата на този продукт. Няма слаби точки в тази защита, която покрива двойно стандартната.

High Pressure Wearlayer - износоустойчивият слой на повечето продукти Novilux е създаден под огромно налягане и температура. Този процес на производство е уникален и дава безпрецедентна стабилност и издръжливост на продуктите. Нищо не може да се сравни с неговата сила и  брилянтност.

CDF основа - всички продукти Novilux идват със здрави основи, които намаляват ударите. LDF+ е най-новата механична основа с по-висока плътност от конвенционалните основи. CDF се използва при по-компактните календрирани продукти, използвайки технологията на каландрирането, толкова специфична за Forbo.