Podovi Nastilki Logo

Witex Trio Clic

Модерен и същевременно класически. Няма противоречие между понятията. Пригоден за класически стари сгради и модерното жилищно строителство, този тип настилка изпъква не само заради уникалността си, а и заради многостранната си приложимост.


Класическият паркет Witex Trio Clic вдъхва живот на пода. Този паркет никога не е скучен, тъй като всяка паркетина си има свой собствен характер. Това не е най-маловажното, когато правите своя избор. В колекцията Trio Clic на Witex има декори, който да удовлетворят всеки. От светли класики като явор, бук, дъб, до модерните напоследък тъмен орех, и др., Вашият под винаги би изглеждал фантастично с паркетите на Witex. И ще издържи години! Затова предлагаме 25-годишна гаранция с тези паркети!

Необичайният начин, по който са подредени дървесните ивици, позволява на класическа дървесина, като тази на бука, да бъде представена по съвсем нов начин. И за да е сигурно, че Вашите стаи ще бъдат превърнати в елегантни пространства за живот докато мигнете, TrioClic идва с  Loc Tec Wood Clic връзка. Тази тествана и доказала се система е не само бърза за монтаж, а и особено издръжлива в дългосрочен план. Това Ви позволява да се съсредоточите върху красотата на Вашият паркет, без да се тревожите за него.