Podovi Nastilki Logo

За регистрирани потребители нашият сайт дава достъп до огромна база данни с информация за настилките, цените им, тяхното проложение, начин на монтаж, подготовка на основата, технически характеристики и много други... (Вижте снимките отдясно за да оцените разликата в получаваната информация).

Това е направено за да не претрупваме с ненужна информация непрофесионалните потребители на сайта ни, но да дадем възможност на професионалистите да боравят свободно с цялата налична документация за предлаганите от нас настилки.

Освен това Вие ще получавате и бюлетина към подновения ни сайт. От него ще научавате нови и полезни неща от света на подовите настилки – за Вашият дом, офис, ресторант, хотел, спортни обекти и т.н.

Издаваме и специализирани бюлетини с информация за различни типове подове и материалите за тях, като Вие ще можете да се абонирате само за тези теми, които са Ви интересни.

Ако не желаете повече да получавате нашите бюлетини, тъй като ние спазваме неотклонно правилата за борба със спама в Интернет, то по всяко време можете да го откажете или да заличите регистрацията си. Разбира се, ние сме на разположение по-всяко време, ако пожелаете да се абонирате или регистрирате отново.

Можете да се запознаете и с нашата политика за

Защита на личните данни,

както и с

Общите условия за ползване

на този сайт.